blog indlæg

Jeg vil være gravid!

Fertilitets historie:

Sidste forsøg gik i vasken da jeg fik menstruation 2 dage efter, den velkendte testdag. Hver gang føles det som om man bliver revet fuldstændig fra hinanden og lige pludselig gør det drænende ondt at have menstruation. Fordi det minder mig om, hvor meget jeg ikke er mor. Det minder mig om, at jeg ikke har kunne give min kæreste det barn hun drømmer om. Det minder mig om, at min krop ikke kan gøre det, en kvinde krop skal kunne gøre. Det minde mig om hvor fucking hårdt det er at være i fertilitetsbehandling.

Få dage efter jeg fik menstruation, skulle jeg påbegynde hormoner igen. Denne gang fik jeg dobbelt op, for at prøve at lave nogle flere æg. Da vi en uges tid efter kommer til scanning, har jeg ikke engang produceret 1 æg.
Der var en lille skod æg, som ikke var blevet modnet.

Jeg er 25, sund og rask. Min krop kan ikke engang komme frem med 1 fucking ægcelle…

Derfor har vi haft en ventemåned. Denne måned har fået mig til at indse nogle ting om mig. Jeg gik endelig og troede jeg var meget cool i alt det her. Men jeg er kommet frem til, at det er jeg ikke. Jeg er ikke cool, jeg er ked af det, jeg er rastløs, jeg er utålmodig, jeg kan ikke tage flere nederlag.

Jeg har absolut intet overskud tilbage. Jeg siger tit til min kæreste at jeg har så travlt og ikke føler jeg kan følge med. Det er sku løgn. Jeg har ikke travlt, jeg laver ikke andet end skole og arbejde. Men til gengæld er det fuldstændig rigtigt, at jeg ikke kan følge med. Jeg føler mig hele tiden udmattet. Har aldrig aftaler og ligger endelig bare helst på min sofa med mig selv. Alt min fokus og energi, går på en ting. Projekt baby.

Nu starter vi projekt ægcelle – ægdannelse igen

5 dage til forventet menstruation. Denne gang skal vi prøve at overstimulere mine æg. Det skal vi i håbet om at jeg kan danne flere end et brugbart æg.

Jeg vil være gravid
En verden af tests.

Vi er spændte og nervøse. Men aller mest glæder vi os til at komme igang igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram