blog indlæg

Tinder kærester

Det hele startede meget romantisk, en sommerdag i august 2016. Hvor jeg swipede til højre på tinder og kort tid efter modtog meget cheesy besked fra Basse.
Jeg har tit drillet hende med den mega fløde besked, hun fik sendt afsted til mig. Men som hun siger, så virkede det jo…


Vi begyndte at skrive frem og tilbage, og det endte ud i nogle dates.

Vi er stadigvæk ikke enige om, hvem der kyssede hvem, på første date. Jeg er overbevist om at basse kyssede mig, helt stille og roligt, da hun gik forbi mig, på et tidspunkt midt på daten. Basse mener at jeg kyssede hende, da jeg kyssede hende, som et svar på om jeg ville ses igen? Jeg har sjældent været så selvsikker, at jeg på den måde har leveret et første kys. Men basse siger at det var meget sejt udført og at jeg burde tage det til mig … Så det prøver jeg 😀

D. 27 november blev vi facebook-kærester.
Måde mig og Basse har haft kvindelig kærester før, så den del, var inden overraskelse for hverken familie eller venner. Efter at have været kærester i et års tid, så flyttede vi sammen. Jeg fik heldigvis rykket Basse med ind til midtbyen, hvor jeg har boet siden jeg flyttede hjemmefra. Her startede det hele.

I vores fælles lejlighed ved åen i Århus, blev der festet en hel del. Men der blev også bygget rede, og drømt om fremtiden. Det var da vi boede her, at vi lidt tilfældigt blev skrevet op til fertilitetsbehandling aagaard. vi ventede 7 måneder på. På de 7 måneder, gik vi fra være lidt usikre på det hele, til at være så spændte, at vi slet ikke kunne vente.

Vi brugte ventetiden, på at finde en lejlighed, som kunne rumme børn lidt bedre end vores fest-hybel. Her fik basse sin vilje og jeg røg ud af midtbyen og direkte ind i Viby. Heldigvis på den rigtige side af ringvejen… men vi bor liiiige på grænsen.

Kort tid efter vi flyttede ind her i Viby, blev vi forlovet. Straks her efter startede vores fertilitet forløb, som varede 8 måneder, før dagen kom, hvor vi endelig fik 2 streger.
Her efter startede vores eventur og i sandhed min regnbuefamilie .

Lidt om mig: udover at være mor til verdens dejligste datter, er jeg studerende. Når jeg er færdig med min barsel til januar, så er det tilbage på studiet som markedsførings økonom. Jeg mangler 1,5 år og de må gerne bare gå hurtigt 🙂
Jeg er kreativ og reflekterende. Jeg kan sagtens tulle rundt en hel dag uden at udrette så meget, men til gengæld have vendt verdens situationen i mit hoved.


Jeg er ligefrem og ærlig, hvilket ikke altid er en fordel.


Resten må i snuse jer frem til, gennem opslagene. 🙂

kh mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram