blog indlæg

Dårlig diktator

Jeg er lige startet på markedsførings økonom studeren. Hvilket selvfølgelig startede med den obligatoriske rus-uge. Ja, jeg helt sikkert en af dem som trækker gennemsnits alleren op i min klasse og ja jeg var den der tog sidst hjem om torsdagen. Det var en aften hvor jeg brød alle voksen-reglerne. Jeg både røg, drak og løb med drenge. Jeg var på speed-date med en fra min klasse. Fin fyr, dog er jeg stadigvæk meget sikker i min seksualitet.

Det virkede som en strålende idé, da min veninde og jeg dansede os igennem de sidste timer af natten. Det virkede til gengæld som verdens dårligste idé, da Basse vækker mig kl. 7.30 dagen efter.
Nu lyder det måske som om det er basse, der er skurken her. Men virkeligheden var, at jeg skulle have tage blodprøver på baby-fabrikken kl. 9.00. Hvilket selvfølgelig ikke kunne rykkes, for det skulle være på anden blødnings dag.

Det her er ikke en af mine stolteste øjeblikke. Men jeg var stadigvæk meget fuld, da Basse tvang mig ud af sengen og i bad. Jeg syntes selvfølgelig Basse er vildt uretfærdig: “Jeg behøver intet bad. Stik mig en deo. så jeg klar!”. Det ligner mig ikke, men jeg ender fandme med at tabe den diskussion. Fulde mig har åbenbart ikke sine argumentation i orden.
Så nu står jeg træt, fuld, i bad og godt sur på min kæreste. Snedig som jeg er, tænker jeg: “Nu snyder jeg hende sku. Jeg stille mig bare her og hygger, uden at vaske mig. Det opdager hun aldrig”. Jeg ved faktisk ikke hvad jeg fik ud af det.
Det lidt ligesom de der damer, der ikke gider vaske sig inden de skal ind i svømmehallen. De vil hellere gå ind og gøre alt vandet beskidt med deres sure kønsdele. De står også kun under bruseren, til deres badetøj og hår er vådt. Vådt nok til at de kan snyde livredderen, til at tro de har fuldt vaske-anvisningerne. Det gir’ ingen mening og det er rimeligt ulækkert. Jeg ved ikke hvorfor jeg gjorde det. Men i øjeblikket føltes det som en sejer.

Efterfølgene sidder jeg bare helt våd, stadig beskidt, ynkelig og meget kvalm for sengen. Hvad det nok i virkeligheden var en meget sød kæreste, som bare prøvede at få mig ud af døren. Virkede for fulde mig, MEGET kommanderende. Basse skælder lidt ud på mig og jeg skælder lidt ud på hende, for at skælde ud på mig.
Eftersom at, det er mig har opført sig fuldstændig uansvarligt. Taber jeg selvfølgelig alt form for oprør, jeg prøver at lave. Hvilket resultere i et rigtig godt comeback, som blev råbt tværs gennem lejligheden: “DU ER EN DÅRLIG DIKTATOR!!!”

Det er mig, som er skurken i den her historie og Basse er i sandheden en helt. Det lykkes hende nemlig at få mig i tøjet, ned i bilen med en brækpose og ud til baby-fabrikken.

Den torsdag var jeg meget meget langt fra at være ægtevoksen. Så tæt på og alligevel så langt fra. Jeg håber bare at blodprøverne er brugbare og så skammer jeg mig lidt.

  • Til en anden gang, kunne jeg godt bruge et godt tricks til at blive hurtig ædru. Nogen bud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram