blog indlæg

Er vi for unge?

Jeg syntes altid man høre om de der gamle forældre, der knap kan få børn længere eller at “de unge mødre” er blevet et varemærke, som knofirmaterne slås om at opnå.
Så jeg havde altid tænkt, at vi i midten af tyverne, havde en perfekt alder. Det virker bare ikke som om mine venner altid er helt enige..

Er i klar til det? I har jo ikke travlt? Ved du godt den ikke er nuttet hele tiden?
Hmm..

Måske er det bare en stor mundfuld for mine gå-i-byen venner at høre, jeg skal være tørlagt i 9 måneder? Eller syntes de måske, jeg er for uansvarlig, hvilket jeg ikke altid kan modsige dem.
Ellers så findes der bare ikke en alder, hvor du selv og dine venner er enige om hvornår man skal ha’ børn..

Og så er der, det der ene vennepar, som også gå stille med dørene, omkring deres baby projekt. For man vil fandme ikke helt udstødes fra de gode by ture og historierne om dårlige scoringer. Men når vi så mødes med dem, så bliver der næsten ikke snakket andet end gravide maver, baby navne og den vin vi kommer til at længdes efter..  uden nogen af os ved hvad vi snakker om. men er det ikke også det fede ved det?

Når vi så står til sommer festen, med alle vores gå-i-byen venner og opfører os var der ikke er en dag imorgen.. så får vi lige øjenkontakt med det andet par, smiler. Fordi vi ved godt, vi er på vej videre. Men det bliver et svært farvel.

 

Syntes i, vi er for uge? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram