blog indlæg

Farvel til 8000

Da vi mødte hinanden, i sommeren 16. Informerede jeg flere gange Basse om, at hun aldrig fik mig ud af 8000. 8000 er måske det eneste sted i verden, hvor jeg kan finde rundt og hvor jeg syntes det er hyggeligt selvom det regner.

“Jeg glemmer aldrig en dag hvor jeg var på vej hjem gennem midtbyen. Jeg skulle et styr på af strøget for at komme hjem. Men den her aften, stod det ned i lår-fede-stråler. Som det kun gør i en film, hvor parret lige er gået fra hinanden, og kvinden løber gennem regnen og kjolen er gennemsigtig på sekunder. Anyways. Så fandt jeg hurtigt ud af, det var en tabt kamp at forblive tør. Derfor besluttede jeg mig for, stædigt at vade igennem den silende regn uden at trække en mime. Det føles, som da man var lille og fik lov at lege i regnen. Som om, jeg gjorde noget, jeg ikke måtte. Det var lidt som at slippe tøjlerne. På min vej, stod folk sammen, under små halvtag og porte, i et forsøg på at undgå at blive våd. Det sidste stykke af min vej, satte jeg alligevel tempoet op. For helt ærligt, så kunne jeg mærke regnen helt ind på min hud og jeg vidste at min iphone var i en af lommerne. Men skønne som århusianerne er, så var der satme nogle som klappede og kom med søde tilråd, for så skøn er Århus bare!”

Den aften følte jeg at mig og Århus, havde et helt specielt øjeblik.

Men satme om det ikke har lykkes Basse at få mig ud… Jeg ved ikke hvordan hun fik det til at se helt naturligt ud. Men jeg er sikker på, at hun havde planlagt det hele meget nøje. For nu sidder jeg ligepludselig i Viby.

Man kunne sikkert godt argumentere for, at det også er min egen beslutning. Nu hvor vi planlægger at blive til 3. Godt kunne bruge et ekstra værelse, frisk luft og alt det andet møj man ikke kan få i 8000…

Hvis jeg skal være helt ærlig, så syntes jeg, jeg laver nogle store ofringer. Det her, bliver en af dem der trækker tænder ud…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram