blog indlæg

flip the cup og knibeøvelser

Til aftenens sommerfest, viste jeg mit værd i flip the cup. Er der noget jeg er god til, må det være det. Et talent jeg altid har pralet med, til gode fester. Det gør jeg egentlig stadigvæk. Men nu gør jeg det, mens jeg prøver at fortrænge hvad jeg læste tidligere på dagen.
En bog om det at være gravid og hvad det gør ved dit underliv. Den detaljerige bog gør det nemt at se det for sig. billederne i mit hoved får mig til at spænde i underlivet, inden jeg sætter mig på hug, for at flippe koppen med tungen…

Det er to så vidt forskellige verdener, men de er begge min virkelig og det her er mit forsøg på at gøre dem til et.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram