blog indlæg

Første skridt

Vi  har sat ord på, vi har taget beslutningen og vi har fået en tid til fertilitetsbehandling. Men ventetiden er lang og det virker stadig så uvirkeligt.

Vores hverdag er den samme, som før vi tog beslutningen, men alligevel føler jeg at hele min verden har ændret sig. Jeg tror aldrig jeg har truffet en SÅ voksen beslutning før.. en voksen beslutning med den langsomste opstart..

Havde vi været et heteroseksuelt par, så havde vi planlagt vores hverdag ud fra min ægløsning. Hvilket ville have resulteret i skemalagt baby-making-sex, som ville være sjovt første gang, men med tiden ville blive super akavet, fordi begge parter godt ved man ikke knalder af lyst eller begær, men fordi det nu er 14 dage siden, kvinden sidst havde menu: “og hvis det her projekt nogensinde skal lykkes Carsten, så vi nød til at få det overstået inden mine forældre kommer til middag kl. 18 og nu har du vel ikke røget idag, det dræber din sæd!

Selvfølgelig er dømmescenarioet, at vi kan få et barn, skabt af vores kød og blod. Men når det så er sagt, så har jeg intet imod at gå klip af, lige præcis den del af processen. Jeg har sådan glædet mig til det her, og nu er vi endelig “gået igang”. Vi jo ikke rigtig gået igang, men vi har gjort hvad vi kan lige nu. Blevet skrevet op og venter på vores tur (7 måneders ventetid). Det er bare så uvirkeligt at vi er igang, når der nu ikke sker noget…

Men vi har fundet en ting vi kan gøre. Det er en mega lille ting, men for mig, var det et tegn på at det er virkelighed. Min læge syntes at jeg skal starte på folsyre, bare for at være på forkant. Så mig og min søde kæreste tog hinanden i hånden, gik et smut ned forbi apoteket på store torv. Købte pillerne til mig og tog den dag det første fysiske skridt på vejen til projektet baby.

nu vi sku igang….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram