blog indlæg

Hun sagde ja! 💍

Basse sagde ja til at gifte sig med mig. 👰🏼👰🏼

Men det er så meget mere…

 • Hun sagde ja til mine mærkelige tanker.
 • Hun sagde ja til at høre mig snorke hver nat.
 • Hun sagde ja til at se på min uendelige tøjbunke af tøj der ikke er beskidt nok til vasketøjskurven, men ikke rent nok til skabet.
 • Hun sagde ja til min stædighed.
 • Hun sagde ja til fiskelæben.
 • Hun sagde ja til at være en del af mine mærkelige familie.
 • Hun sagde ja til at sikre sig juridisk med mig.
 • Hun sagde ja til mine tøse finter, hvor jeg siger en ting, men mener en anden.
 • Hun sagde ja til at slås om pladsen i sengen, hver nat.
 • Hun sagde ja til uendelig mange kampe om hvad vi skal se i tv.
 • Hun sagde ja til alle mine dårlige ideer.
 • Hun sagde ja til blive bidt i kinderne.
 • Hun sagde ja til en lejlighed, hvor planterne altid vil være halvt døde.
 • Hun sagde ja til altid at slås om hjørnepladsen.
 • Hun sagde ja til en, som også gerne vil have det store stykke kage.
 • Hun sagde ja til en som nyder dokumentar og dårlig jazz.
 • Hun sagde ja til en der savler lidt når hun sover.
 • Hun sagde ja til en, som er så nysgerrig at det lidt er et problem.
 • Hun sagde ja til en, som altid vil syntes at hendes skoletaske og glattejern roder. 
 • Hun sagde ja til en som elsker hendes næse og smile huller mere end noget andet.
 • Hun sagde ja til en, som ikke kan stå for den charme hun har.
 • Hun sagde ja til en, som ikke kan andet end at elske hende helt ubetinget og helt uden grund.
 • Hun sagde ja til en, som elsker hende for bare at være.

Ægte voksne? 

lesbiske forlovede

Ægteskab har endelig altid ligget mig meget fjernt. Jeg har aldrig drømt om at blive gift. Da jeg var lille, var det i det hele taget meget svært for mig at forstille mig min fremtid. Jeg har aldrig drømt om at bestemt job, bestemte familie vilkår, udseene eller børn. Jeg har bare hygget mig, været lige der hvor jeg var. Mine forældre var aldrig gift. De gik fra hinanden tre gange. Men tilsammen lykkes det dem at være sammen i 20 år. Men det er ikke fordi der ikke var noget frieri i deres forhold. 2 eller 3 gange tror jeg. Men de fik bare aldrig gjort noget ved det, eller så var der altid en som trak i land.

En af gangene var det min mor, der friede til min far. Der er vidste noget med at hvert 4 år når det er skud år, så må kvinderne fri. Så, det gjorde min mor selvfølgelig. Jeg ved ikke om han startede med at sige ja, men det endte i hvert fald med at være et nej. Det passede ikke min farmor, han min far sagde nej til moren til hans børn. Så det mindste han kunne gøre var at give min mor 20 bomulds hansker. Hvilket skulle gøre det op for at sige nej til at gifte sig med hende. Så dagen efter, da min far kom hjem fra arbejde. Havde han to par arbejds handsker med hjem til min mor. Efter som der var mere sul på dem, måtte to par af dem, gøre op for 20 par af bomuld. Og så levede de videre sammen.

Ligesom min far, er jeg ikke medlem af folkekirken. Fordi jeg syntes virkelig det er noget hokus pokus, de har gang i, der inde i folkekirken. Men det er selvfølgelig en go forretning. Gode forretninger, det har jeg sku respekt for.

Men hvad forgik der så i mit hoved. Da jeg bevægede mig fra, ingen drømme om fremtiden, til at fri til basse. Til at låse mig selv fast med en person. Jeg ved det simpelthen ikke. Ligepludselig kunne jeg bare ikke tænke på andet. Jeg kunne ikke tænke på andet end det sikkerhed det ville skabe. Her er det juridiske selvfølgelig også vigtigt. Men det jeg vil ligge min vægt på, er den sikkerhed jeg skaber for basse. Hun skal aldrig tvivle på mig. Hun skal aldrig tvivle på min kærlighed. Jeg vil give hende en følelsesmæssig sikkerhed. Som en virkelig god aktie i min kærlighed. Som en lille guldring på hendes finger.

Nu vi klar til at skabe en lille regnbuefamilie

Jeg glæder mig til at læse det kapitel, som jeg lige har skabt overskriften til.
Frieri og nu forlovet.

5 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram