blog indlæg

Uregelmæssig ægløsning – update

Mig og Basse droppede det offentlige og sprang til i det private. Her blev vi tager imod med åbne arme. Vi mødes og lagde en plan.

Hvis min krop havde fuldt planen, skulle vi have være insemineret senest d. 30 november. Men eftersom at ægløsnings testen stadig ikke have vist noget d. 3 december, hvilket er dag 21 i cyklussen, kom vi ind til en scanning på klinikken. Her fik vi ikke særlig gode nyheder.

Hun kunne ikke se nogen æg, som var klar og hun mente derfor at vi havde misset min ægløsning

Så håbet om en baby, måtte lige udskydes en måned mere.  Der var et æg som var 9 mm. men eftersom det var dag 21 og ægget skal være 17-18 mm, for at det er klart.  Så mente hun dette æg først ville være klar til næste måned. Udover denne mavepuster. Fik vi også lige en besked om, at hun havde mistanke om, at jeg har PCO. Hvilket gør det svært at blive gravid generelt.

Jeg havde ikke troet fertilitetsbehandling ville påvirke mig så meget. Men når man har ventet i 5 måneder og det endelig bliver vores tur. Endelig er det tid til ægløsning. I 8 dage tester man morgen og aften. Det er 16 negative tests. Det er 16 gange skuffelse. Det gør noget ved en, om man vil det eller ej. Vi brugte mandag på at tude. Jeg havde lyst til at tage hjem til min mor og få et godt solid kram, ligesom jeg husker dem.

Klinikken havde bedt mig komme tilbage torsdag til en scanning mere, for at prøve at få noget indsigt i hvordan mine æg opføre sig. Basse kunne desværre ikke få fri, så det var bare mig.  Så der ligger jeg, med benene i vejeret og er allerede forberedt på at dette tjek kun er af praktiske oversager. Jeg ser op på skærmen og alt ser ud som det gjorde sidst.

Så jeg sagde: ” Nå, det ser da ikke ud til at noget er vokset” hvortil hun svare: “Jamen, det er kun fordi jeg ikke har zoomet ind endnu”

Fandme om ægget ikke er vokset til 15.5 mm og min slimhinde til 10 mm. Så min ægløsning er bare mega forsinket! men om få dage går det løs! er det ikke fantastisk!

PRAKTISK INFO: Så vil jeg sige til alle par der skal have hjælp til at få børn: Lad hver at vent 7 måneder, på en tid i det offentlige. Hvor man har 3 “gratis” forsøg. For virkelighedens verden er bare, at du alligevel skal betale for sæd, og klargøring af sæd mm. Hvis du tager en Privat klinik, er der EN pris som inkludere alt. Forskellen på den to priser er ca. 500,- kr. Og så ungråd du den lange venteliste. De er til rådighed døgnet rundt og hvis din gløsning ligger om aftenen eller i weekenden, så åbner de klinikken for dig.

Vi bruger Diers Klinik i Århus centrum og de tager dig pænt i hånden og så går i sammen igennem det hele. Det er en fornøjelse og en service, jeg gerne betaler 500,- kr. mere for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Instagram